Skip to main content

God smag og god samvittighed - Feel good

Ganefryd og regnskoven

Ganefryd har bidraget til at bevare 931.122 m2 regnskov i Syd- og Mellemamerika.

Salget af Ganefryds rawbarer bidrager til dette arbejde via foreningen Verdens Skove.

For hver eneste solgte Ganefryd rawbar bevares et stykke regnskov, der svarer til 30 gange arealet af barens emballage, det vil sige 0,5 m2 regnskov.

I december 2020 blev det til 7684 m2 bevaret regnskov, og ifølge Verdens Skove binder den mængde regnskov 476 tons co2. Det svarer til, at HVER eneste rawbar fra Ganefryd binder ca. 31 kg co2 i den bevarede regnskov.

Hver dansker udleder 17 ton, hvilket svarer til 548 barer om året eller 1,5 Ganefryd rawbar om dagen.

Lige fra starten i 1983 har vi været optaget af verdens regnskove, deres unikke levende natur og deres rige og magiske verden. Gennem mange års donationer og indsamlinger har vi og vores kunder bidraget til bevarelse af regnskove i Syd- og Mellemamerika, så de bevares som nationalparker. Hele vejen rundt langs loftet i den lille butik Ganefryd i Århus Latinerkvarter kan du se de Regnskovs-certifikater vi får fra Verdens Skove.

Verdens regnskove skal bevares

Verdens regnskove er vild natur, og det betyder frodighed, stor mangfoldighed af dyr og planter, floder, og oprindelige folk. Derudover spiller regnskovene en stor rolle i at balancere verdens co2-udslipsregnskab. Et regnskab der er i stor ubalance og som vi er nødt til at gøre noget ved.

Samtidig fældes regnskov stadig med foruroligende fart, og de mange dyr og planter mister deres levesteder. En meget sørgelig udvikling, hvor vi alle mister denne livgivende natur.

Derfor er vi ikke i tvivl om at der skal gøres noget, og derfor donerer vi i fællesskab med vores kunder til bevarelse af regnskov.

Ganefryd rawbarer donerer til bevarelse af regnskov

Køber du vores rawbar får du en lækker snack der smager fantastisk OG du donerer til bevarelse af regnskov. En absolut win-win for både dig, din krop og naturen.  

Barerne er fremstillet på økologiske, veganske og glutenfrie råvarer i højeste kvalitet. Det gør vi, fordi vi har et ønske om at bevare jorden levende og frugtbar.

Vi bruger få ingredienser, men sammensætningen er gennemtænkt og smager fantastisk. Samtidig er barerne en lækker snack, så overvejer du at droppe slikskålen i weekenderne, så har du fundet din erstatning i Ganefryds dadelkonfekt.

Prøv f.eks. vores appelsinbar, hvor du får sødmen fra dadlerne og det friske strejf fra appelsinen. Eller kakaobaren, som er rolig, simpel og lækker i sin kraftige kakaosmag. Alle barerne virker perfekt som energi-supplement. Så vil du slukke sliktrangen eller sulten og samtidig fylde energidepoterne, kan du altid have en rawbar af vores dadelkonfekt på dig - hjemme, på arbejde, på turen eller til rejsen.

Diplomer for bevarelse af regnskov

Ganefryd Dadelkonfekt - Regnskovscertifikat - April 2021

Ganefryd Dadelkonfekt - Regnskovscertifikat - April 2021

Ganefryd Dadelkonfekt - Regnskovscertifikat - Marts 2021

Ganefryd Dadelkonfekt - Regnskovscertifikat - Marts 2021

Ganefryd Dadelkonfekt - Regnskovscertifikat - December 2020

Ganefryd Dadelkonfekt - Regnskovscertifikat - December 2020

Ganefryd Dadelkonfekt - Regnskovscertifikat - August 2020

Ganefryd Dadelkonfekt - Regnskovscertifikat - August 2020

Ganefryd Dadelkonfekt - Regnskovscertifikat - April 2020

Ganefryd Dadelkonfekt - Regnskovscertifikat - April 2020

Ganefryd Dadelkonfekt - Regnskovscertifikat - November 2019

Ganefryd Dadelkonfekt - Regnskovscertifikat - November 2019

Forhandlere af Ganefryd rawbar

Se hvor du kan købe Ganefryd rawbarer i nærheden af dig eller hvor du kan købe dem online.

Back to top